English
 
Χρήσιμες Πληροφορίες
Συντήρηση Kρασιού

 

Η θερμοκρασία αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα για τη σωστή συντήρηση του κρασιού αφού κατά το στάδιο του σερβιρίσματος μπορεί να αναδείξει ή να υποβιβάσει το χαραχτήρα του. Γενικ...

[περισσότερα]
Το Σωστό Ποτήρι

Για τη σωστή απόλαυση του κρασιού, χρησιμοποιείται το παραδοσιακό ποτήρι με λεπτό πόδι, χωρίς σκαλίσματα, σχέδια ή χρώματα αλλά  απλό, διαυγές και εκλεπτυσμένο. Το ποτήρι πρέπει να έχει πόδι α...

[περισσότερα]
Θερμοκρασία και Σερβίρισμα
Θερμοκρασία και Σερβίρισμα: Καλό είναι να καταναλώνουμε το κρασί στη θερμοκρασία την οποία προτείνει ο παραγωγός και η οποία αναγράφεται πάνω στη φιάλη. Γενικά ό...
[περισσότερα]
Συνδυασμοί
Κανόνες για πετυχημένους συνδυασμούς:
  • Αρμονία γεύσεων: Αρμονία στη γεύση, αποτελεί το ιδανικό ταίριασμα...
[περισσότερα]
Πώς δοκιμάζουμε ένα κρασί
Είναι σημαντικό να γνωρίσουμε τη δύναμη των πέντε αισθήσεών μας. Αυτές και μόνο είναι που μας επιτρέπουν να κατανοήσουμε, αλλά και να απολαύσουμε ένα ποτήρι κρασί. Η όραση, η όσφρηση, η γεύση αλλά και...
[περισσότερα]
Σταφύλι & Προϊόντα
Το σταφύλι είναι ο καρπός του αμπελιού. Το είδος αμπελιού που χρησιμοποιείται για την παραγωγή οινοποιήσιμων σταφυλιών είναι το Vitis Vinifera, το οποίο ανήκει στο ευρωπαϊκό υπογένος Euvitis του γένου...
[περισσότερα]
Συντήρηση Kρασιού
Το Σωστό Ποτήρι
Θερμοκρασία και Σερβίρισμα
Συνδυασμοί
Πώς δοκιμάζουμε ένα κρασί
Σταφύλι & Προϊόντα
 
 
ΟΙΚΟΣΕΛΙΔΑ | OI ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΚΚΑ | ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ | ΝΕΑ | ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
MAKKAS Winery Ltd, Τηλέφωνο: 77 77 22 21, Φαξ: +357 22 53 10 14