English
 
Χρήσιμες Πληροφορίες
Συντήρηση Kρασιού

 

Η θερμοκρασία αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα για τη σωστή συντήρηση του κρασιού αφού κατά το στάδιο του σερβιρίσματος μπορεί να αναδείξει ή να υποβιβάσει το χαραχτήρα του. Γενικά, ισχύει ο κανόνας ότι το κρασί πρέπει να μας δροσίζει χωρίς να είναι παγωμένο αφού τα περισσότερα γευστικά και αρωματικά του χαρακτηριστικά δεν αναδεικνύονται σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Επομένως, οι καλύτερες συνθήκες είναι μεταξύ 8-16 °C, ανάλογα φυσικά κι από τον εκάστοτε οίνο.

Συντήρηση Kρασιού
Το Σωστό Ποτήρι
Θερμοκρασία και Σερβίρισμα
Συνδυασμοί
Πώς δοκιμάζουμε ένα κρασί
Σταφύλι & Προϊόντα
 
 
ΟΙΚΟΣΕΛΙΔΑ | OI ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΚΚΑ | ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ | ΝΕΑ | ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
MAKKAS Winery Ltd, Τηλέφωνο: 77 77 22 21, Φαξ: +357 22 53 10 14